open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Identifikovano sedam učesnika tuče u kojoj su povrijeđeni osnovci, napadači bili maskirani
Svemu prethodila prepirka u lokalnom kafiću, a tokom odmora došlo je i do fizičkog sukoba, tokom kojeg je grupa napadača prvo napala dječaka, a potom su pretukli njegovog druga koji je pokušavao da ga odbrani
AUTOR: B. S.
23.05.2024. u 12:13
get url
text
Banjalučka policija oglasila se danas u vezi s tučom koja se dogodila jučer u banjalučkom naselju Borik, a u kojem su povrijeđena dvojica učenika osnovne škole i potvrdili su da je učestvovalo više maloljetnika, a da je do sada identifikovano njih sedam.
Naveli su da je do incidenta došlo jučer oko 16 sati na parking prostoru kod "Male pijace" u naselju Borik, a ne u dvorištu osnovne škole kako su neki mediji ranije objavili.
- U narušavnjanju javnog reda i mira učestvovalo je više maloljetnih osoba, od kojih je sedam identifikovano, a dvojica su zadobilla tjelesne povrede i ljekarska pomoć im je ukazana u UKC-u RS-a. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. O svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad – saopćeno je iz PU Banja Luka.
Povrijeđeni su učenici devetog razreda Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" u Banjoj Luci.
Iz uprave ove škole su istakli da su ih napali maskirani napadači koji su imali bejzbol palice, te da se navodno radi o srednjoškolcima.
Svemu je prethodila prepirka u lokalnom kafiću, a tokom odmora došlo je i do fizičkog sukoba, tokom kojeg je grupa napadača prvo napala jednog dječaka, a potom su pretukli njegovog druga koji je pokušavao da ga odbrani.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.