open-navfaktor-logo
search
Nema ga od utorka
Oglasila se PU Foča: Intenzivno tragamo za nestalim Dragom Tanaskovićem
Autor: Faktor
29.03.2024. u 16:21
get url
text
Policijska uprava Foča objavila je da pripadnici policij intenzivno tragaju za Dragom Tanaskovićem (1994) iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče jučer u 8 sati.
- Nestalo lice je posljednji put viđeno uvidom u sistem videonadzora javnih površina općine Foča na lokaciji "Južni most slobode" na putnom pravcu Foča - Ustikolina 26. 3. 2024. godine oko 21,10 sati - naveli su iz PU Foča. 
Naveli su da je nestali mladić srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju, srcolikog oblika lica.
Na sebi je prilikom nestanka imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike.
- Policijska uprava Foča apeluje svim građanima ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona 122 - naveli su iz fočanske policije.
Podsjetimo, prema navodima porodice, mladić je nestao nakon što je u utorak navečer priveden u PS Foča nakon što je prijavljen za navodni pokušaj iznude.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.