navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Miss Universe

Mama golmana Hajduka ukrala slavu juniorima: Sine, ljubi te majka

Hajdukovi juniori pobjedom protiv Borussije Dortmund izborili su prolazak u polufinale juniorske Lige evropskih prvaka, a golmana Bornu Buljana (17) uvijek bodri mama, Miss Universe 2000. godine Renata Lovrinčević Buljan (45).

Objavljeno: 16.03.2023. u 11:57
get url
text

Ona se sada oglasila na društvenim mrežama, te objavom ukrala slavu igračima Bilih.

- Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne fudbalske porodice i zbog toga su ostvarili pobjedu nad "nepobjedivima" - započela je emotivnu objavu Lovričević Buljan, prenosi 24sata:

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

- Za porodicu se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo, voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala.

Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i Hajduku. Bravo, sine, ljubi te majka..., a i tata i brat, naravno. Naš si ponos - zaključila je mama Renata.

Nakon osvojene titule za Miss, Renata je završila Kineziološki fakultet i radi kao privatna trenerica u fitness centru u Solinu. Bivša misica sinu Borni kuha, pazi da mu prehrana bude nutricionistički bogata, piše 24sata. Zajedno odrade i kondicioni trening u teretani. Renata ima Instagram profil sa 150.000 pratitelja na kojem promovira fitness.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)