open-navfaktor-logo
search
10. FMCG RETAIL SUMMIT 
Budite dio desete i najveće konferencije o robi široke potrošnje u BiH
Spremite se za razmjenu znanja, iskustava, inspiracije i druženja! Zabilježite datum, 5. i 6. mart, u svojim kalendarima, jer nam tada stiže centralni i najveći trgovački događaj u zemlji! Očekuju vas izuzetni govornici i prilika za networking.
01.02.2024. u 14:49
get url
text
Retail Summit
Retail Summit

FMCG Retail Summit, pod pokroviteljstvom vodećih trgovačkih lanaca u zemlji i najjačih kompanija iz sektora robe široke potrošnje na jednom mjestu okuplja kompletnu FMCG industriju i prateće djelatnosti. Ovo je idealna prilika za edukaciju, razmjenu iskustva, druženje, ali i usvajanje najnovijih trendova i praksi u industriji.

Ovogodišnje, jubilarno izdanje, u svom programskom dijelu ugostit će vodeće stručnjake iz različitih segmenata industrije, od predstavnika proizvođača, preko distributera do maloprodajnih lanaca, kako bi zajedno istražili najnovije izazove i mogućnosti u sektoru robe široke potrošnje.

Uz panel diskusije, predavanja i networking, FMCG Retail Summit, pružit će nezaboravno iskustvo svim učesnicima, uz naglasak na razvoju novih strategija, inovacija i poslovnih prilika.

Pridružite nam se na ovogodišnjem FMCG Retail Summitu i budite dio ove inspirativne i dinamične zajednice koja oblikuje budućnost industrije robe široke potrošnje! Kao i ranijih godina dvodnevna konferencija održava se u Hotelu Hills u Sarajevu.

Informacije i prijave na zvaničnoj stranici www.fmcg-summit.ba.

Retail partneri konferencije: Bingo, Konzum, Mercator, Kort Z marketi.

Projekat podržali: generalni sponzor Ovnak Frosch; zlatni sponzori Mastercard, Soko Štark sa brendovima Bananica i Najlepše želje; veliki sponzor Grand kafa Black’n’Easy; prijatelji projekta Ledo, Dr. Oetker, Hercegovina Produkt, Nostro, Smoki, Menprom, Podravka.

Konferencija u brojkama

- 10 godina
- 160+ govornika
- 100+ sati predavanja & razmjene iskustava
- 5.500+ učesnika
- 500+ kompanija
- 130+ izlagača

Profil učesnika

- trgovci svih kanala
- proizvođači
- distributeri
- IT & upravljanje podacima
- POSm
- digitalne platforme
- agencije

Presjek broja učesnika po događaju (500+)

- 120+ vlasnik, CEO, GM
- 160+ sales director, KA, area manager
- 130+ marketing director, trade/category/brand manager
- 50+ IT / softver / digitalne platforme
- 50+ POSm industrija
- 50+ prateće industrije   

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.