open-navfaktor-logo
search
Brza usluga
Korpa namirnice iz Amko komerca donosi na vaša vrata
Putem Korpa aplikacije namirnice iz vašeg najbližeg marketa Amko komerc od sada možete naručivati online. Svi kupci mogu jednostavno i brzo naručiti željene proizvode, a dostava im stiže na kućnu adresu za manje od sat vremena. 
10.02.2022. u 07:39
get url
text
Korpa, Amko
Korpa, Amko

- Prateći trendove modernog načina kupovine, a u cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti započeli smo saradnju sa najpopularnijom domaćom platformom Korpa.ba. Ubrzanjem stila života raste potreba za štednjom vremena, a digitalizacijom kupovine i poslovanja kupci naručene proizvode mogu dobiti u kratkom roku nakon narudžbe. Saradnja sa Korpa.ba je nadogradnja usluge online načina kupovine koju je Amko komerc uveo 2020. godine, a sve u cilju da kupcima omogućimo da jednim klikom poruče sve što im je potrebno - istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Putem Korpa servisa za brzu dostavu na vrata, kupcima sa područja grada Sarajeva omogućena je online narudžba i beskontaktna dostava iz 12 Amkovih maloprodajnih objekata za više od 1.700  proizvoda iz asortimana: prehrane, kozmetike, hemije i ostalih kućnih potrepština.

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice

Na savremen i jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova. 

Korpa i Amko dostavljaju na Vaša vrata!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.