open-navfaktor-logo
search
Prijavite se
NLB Banka Sarajevo dodjeljuje kompanijama besplatnu E-Commerce podršku
NLB Banka, u saradnji sa partnerima OLX, eComm Asocijacijom podržanom od Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers, Lilium Digital, Bit Alliance, Misija, poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave na poziv za dodjelu besplatne E-Commerce podrške s ciljem razvijanja vlastite online prodaje.
29.03.2022. u 10:52
get url
text
NLB banka
NLB banka

Podrška za izabrane kompanije uključuje izradu vlastitog web shopa i integraciju rješenja, marketinšku podršku, edukacije za korištenje i benefite NLB E-Commerce usluge, kao i ostalu podršku i savjetovanje u svim fazama integracije i korištenja usluge kako bi izabrane kompanije u konačnici unaprijedili svoje poslovne rezultate.

Projekat je strateški podržan od strane kompanije Visa koja već dvadeset godina aktivno učestvuje u razvoju E-commercea i koja na dnevnom nivou sprovede preko 29 miliona online transakcija. 

Na ovaj program se mogu prijaviti i kompanije koje već imaju online prodaju, ali je žele dodatno unaprijediti jer kroz ovaj projekat mogu dobiti i besplatno članstvo u EComm Asocijaciji, bonus OLX kredite i OLX Gold pakete, besplatne konsalting usluge za digitalni marketing, učešće u Lilium Digital Akademiji, popust za promotivne kampanje na svim kanalima komunikacije, te besplatne seminare na teme važnosti online prodaje i digitalnog marketinga. 

Sudjelovanje u projektu dodjele E-Commerce podrške otvoreno je za sve lokalne kompanije, neovisno o djelatnosti kojom se bave. Za mogućnost dobijanja E-Commerce podrške, potrebno je da popunite i pošaljete prijavu do 6. aprila. Sa svakom odabranom kompanijom, NLB Banka će pojedinačno dogovarati benefite i učešće u projektu. 

Poziv za prijavu, aplikaciju i kriterije možete pronaći na web stranici www.nlb-fbih.ba/ecommercepodrska. Više informacija o ovom projektu će biti objavljeno i na društvenim mrežama NLB Banke Sarajevo.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.