open-navfaktor-logo
search
Konzum
Saznajte ko su sretni dobitnici dva automobila "renault"
Javno izvlačenje glavnih dobitnika Konzumove velike nagradne igre "Kupovina kao iz snova, jer Konzum poklanja dva 'renaulta'" održano je jučer u sarajevskom Importanne centru uz poštivanje svih epidemioloških mjera.
29.04.2021. u 12:55
get url
text

Svi zainteresovani izvlačenje su imali priliku pratiti i online uživo na Konzumovoj Facebook stranici. Izvlačenje je nadgledala tročlana komisija, a čast da izvuče sretne dobitnike pripala je Miri Sesaru, direktoru poslovnice Guma M u Sarajevu, koja je jedan od partnera u realizaciji nagradne igre.

Automobil "renault captur" osvojila je Enisa Subašić iz Zenice, dok je automobil "renault clio" otišao za Sokolac, a njegov budući vlasnik je Dragan Koprivica.

Oba sretna dobitnika, kojima se kupovina u Konzumu mnogostruko isplatila, odmah nakon izvlačenja su telefonski obaviješteni o osvojenim nagradama. Telefonski pozivi su bili ogromno iznenađenje za oba dobitnika i protekli su uz mnogo oduševljenja i euforije. Dobitnici će već u narednim danima preuzeti svoje nove automobile.

- Sretni smo jer smo i ove godine bili u prilici da izuzetno vrijednim nagradama obradujemo naše kupce. Intresovanje za nagradnu igru je bilo veliko, mehanizam za učestvovanje vrlo jednostavan, te vjerujem da su navedeni razlozi a prije svega atraktivan nagradni fond utjecali na veliki odaziv, što potvrđuje više od 150.000 pristiglih aplikacija – izavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

U toku trajanja nagradne igre od 15.02. do 25.04. održano je devet sedmičnih ciklusa izvlačenja nagrada iz nagradnog fonda. Podsjetimo, osim dva automobila Renault, nagradni fond je obuhvatao 5x Philips LED TV, 5x Lenovo laptop, 5x Xiaomi Redmi9 mobitel, te po 5 poklon vaučera za kupovinu u Konzumu u iznosima od 50KM, 100KM, 200KM, 300KM, 400KM i 500KM.

- U ime kompanije Konzum čestitam svim dobitnicima nagrada, a posebno sretnim dobitnicima automobila "renault capture" i "renault clio". Dodatno bih se još jednom zahvalio partnerima ovog projekta, dobavljačima brendova Ledo, Sara, Meggle, Paloma, Violeta, Jaffa, Banini, Tuc, Plazma, Milka, Juicy, Frosh i Ziaja,  koji su značajno doprinijeli realizaciji ove nagradne igre. Proizvode ovih brendova naši kupci vrlo rado kupuju, a ovaj put su njihovom kupovinom osigurali lakši put do osvajanja nagrada - dodao je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Imena svih sretnih dobitnika objavljena su na Konzumovoj korporativnoj stranici www.konzum.co.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.