open-navfaktor-logo
search
Zdravo i ukusno
Vispak supe kao sinonim domaće kuhinje
Bilo da ste ljubitelj supa ili ne, svakodnevno konzumiranje spada u dobre i zdrave navike. U nedostatku vremena za spremanjem one omiljene, Vispak pruža mogućnost brze pripreme supa, koje odlikuje istančan domaći okus, te podsjećaju na skladne porodične trenutke.
08.11.2021. u 08:53
get url
text
Vispak - begova

Činjenicu da su pravljene od najkvalitetnijih sirovina dokazuje i podatak da je Vispakova Begova čorba lider na tržištu BiH u podkategoriji supa niz godina.

Odobrene od potrošača u našoj državi ali i inostranstvu, a priznate i od vrhunskih bosanskohercegovackih kuhara. Vispak supe na svojevrstan način predstavljaju tradiciju Bosne i Hercegovine. U njihovoj pripremi korišteni su autentični recepti za čorbe iz tradicionalne bosanske kuhinje.

- Kategorija Juha i čorbi Vispak bilježi značajan rast zahvaljujući prepoznatljivosti i lojalnosti potrošača te kontinuiranom kvalitetu kojem posvećujemo maksimalnu pažnju. Značajno postignuće i dokaz usmjerenosti na sam kvalitet je IFS standard kojim smo certificirani prije tri mjeseca. Kao kompanija smještena u samom srcu Bosne i Hercegovine i posvećena proizvodnji prehrambenih proizvoda direktno vezanih za bosansku kuhinju, ne samo da smo kompetentni, nego smo vrhunskom recepturom prepoznatljivi i izvan granica naše države. Supe i čorbe su neizostavan dio tradicionalne bosanske kuhinje i mi smo neizmjerno ponosni što smo dio svakodnevne trpeze naših potrošača - istakla je Lejla Mehica Kadrić, brend menadžer kompanije Vispak. 

 Impresivan podatak je da su u 2020. godini potrošači konzumirali blizu 11 miliona tanjira Vispakovih supa, a u 2021. godini za prvih devet mjeseci skoro 10 miliona tanjira, što govori o intenzitetu povećane konzumacije i broja potrošača kada je riječ o Vispak juhama i čorbama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.