open-navfaktor-logo
search
Zlo u ljudima
Jadi trenera Lalatovića: Svi jedva čekaju da izgubimo, ko god može, udari po Borcu
Nenad Lalatović, trener Borca, uoči gostovanja na Mokrom docu kod Posušja kazao je da nije zadovoljan do sada urađenim, ali da od kukanja nema ništa.
29.07.2022. u 13:42
get url
text

- Ja sam nov trener u ovoj ligi, upoznajem je i rekli su mi da nas čeka tamo baš teško gostovanje - rekao je Lalatović koji je upoznat da su Banjalučani posljednji put u Posušju izgubili sa 3:0, ali u oslabljenom sastavu.

- Posušje je organizovan tim koji hoće da igra i da se nadigrava. Mi da bismo tamo pobijedili, moramo da igramo mnogo bolje nego što smo igrali u prve dvije utakmice, to sam i rekao igračima - kaže trener Borca.

Lalatović je poručio da Borac u Posušje ide po puni plijen, da bodom ne bi bio zadovoljan, ali i da je za pobjedu potrebno odigrati mnogo bolje i borbenije.

VEZANI TEKST - Iz Posušja poručuju: Nećemo skinuti gaće protiv Borca, ali jedna stvar se ne smije zanemariti
 

Potom se osvrnuo u na negativne komentare "kada Borac zabilježi loš rezultat", piše Mondo.

- Uvijek sam se i pitao šta je to u ljudima tako zlo? To je nešto nevjerovatno. Uvijek sam se pitao i nikad ne mogu da dođem do toga. Ja zao nisam, a svi vole da se bave tuđim životima, svi vole nešto da gledaju... Ne mogu da dođem do zaključka jer sam ja drugačije vaspitan i tako vaspitavam i svoju djecu. Šta mene briga da gledam u tuđe dvorište... Ljudi tako komentarišu, pričaju, lupetaju, posjećuju tamo neke portale...

- Svašta bih im sad ovdje rekao, ali neću. To je sramota. Isto tako, mi izgubimo utakmicu, svi živi skaču na nas, svi nas pljuju... I druge ekipe izgube utakmicu, pa nisu baš takvi napisi. Ovdje kao da se čeka, cijela Republika Srpska i Bosna i Hercegovina, da Borac izgubi da bi se blatio. Prosto mi je to nejasno, a kad drugi izgube utakmicu, to je onako "nisu imali sreće"... Da li je to možda zbog mog dolaska? Nisam upućen, stvarno ne znam jer ovo je za mene nešto novo. Kad drugi izgube, ublaže se naslovi, a ovdje udare sa svih strana. Kod god može, udari po Borcu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.