Ljubav prema klubu

Rođeni u akciji: Navijači plaćaju Veležovu kaznu u Evropi

UEFA je Velež kaznila sa 34.000 eura
FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Fudbalski klub Velež ima jedne od najboljih navijača, kako u našoj zemlji, tako i regionu. Potvrđuju to brojni primjeri, a jedan je najsvježiji.

Denijal Behram, u raji poznat kao Deni, prije nekoliko dana putem društvenih mreža uputio je poziv navijačima da učestvuju u plaćanju kazne koju je Velež dobio od UEFA-e.

Rođeni su zbog ispada navijača tokom utakmica kvalifikacija za Konferencijsku ligu ukupno kažnjeni sa 34.000 eura, a nakon toga Behram je bio inicijator akcije da se prikupe sredstva za plaćanje kazni.

- Danas je naš Deni posjetio klupske prostorije, te tom prilikom uplatio prikupljena sredstva u iznosu od 760 eura, s obzirom da je akcija prekinuta zbog smrtnog slučaja u porodici Behram. Budući da je u međuvremenu pokrenuta od strane kluba prodaja donatorskih karata za utakmicu protiv Zrinjskog, Deni je zamolio da se navedeni iznos računa kao kupovina donatorskih karata - saopćili su iz Veleža, dodavši:

- Ovim putem se iskreno zahvaljujemo svima koji se se odazvali na poziv Denija, te dali svoj doprinos i pružili podršku voljenom Klubu. Hvala RAja, hvala Deni.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga