Muzička megazvijezda

Zbog izjave o sinu: Justin Timberlake na udaru javnosti

Muzička megazvijezda Justin Timberlake trenutno se nalazi u izolaciji u Montani sa suprugom Jessicom Biel i petogodišnjim sinom. No čini se da mu to teško pada.

Prilikom gostovanja u podcastu The Morning Mash Up komentirao je da mu izolacija i odnos sa sinom tokom nje nisu baš najbolje sjeli.

- Uglavnom pružamo emotivnu podršku jer 24-satno roditeljstvo jednostavno nije za ljude- požalio se u emisiji pjevač i dodao da on i supruga pokušavaju naći način da se malo maknu od sina i odmore od njega.

Timberlake je kasnije objasnio da smatra da je taj osjećaj zasićenosti obostran i da često zna primijetiti da ih sin promatra nekim čudnim pogledom.

Uz ovaj gaf Timberlake je napravio još jedan. Naime, tokom intervjua je izjavio da su on i supruga neko vrijeme razmišljali o tome kako bi mogli pomoći tokom ove pandemije, ali "na kraju su zaključili da je najbolje da jednostavno ne rade ništa i odu u izolaciju".

- Osjećamo se jako sretnima i blagoslovljenima da se nalazimo na mjestu gdje je moguće bez problema napraviti društvenu distancu, a ujedno i prošetati ili otići planinariti- rekao je Timberlake.

Budući da se u SAD-u trenutno sve više siromašnih dijelova suočava s nedostatkom opreme i bolničkih kreveta za sve zaražene, ovakav oblik komentara naišao je na osudu javnosti, bez obzira na to što je većina zvijezda postupila isto.

 

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga