open-navfaktor-logo
search
Bingo City Center Ilidža
Grand centar postaje grandiozniji Bingo City Centar Ilidža
Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra
AUTOR: Marketing
19.04.2024. u 15:24
get url
text
 Bingo City Centar Ilidža danas je zvanično otvorio vrata za sve posjetitelje. Sarajevska općina Ilidža tako je dobila moderan tržni centar u kojem će njeni, ali i građani drugih općina te mnogobrojni turisti, moći doživjeti vrhunsko iskustvo kupovine.
Kompanija Bingo akvizirala je Grand Centar Ilidža u augustu prošle godine, koji je u proteklom periodu doživio značajnu transformaciju. Tokom procesa modernizacije najveći domaći maloprodajni trgovački lanac u ovaj objekat uložio je više od deset miliona KM, te su realizovani obimni radovi. Nastavljena je praksa poštivanja standarda iz oblasti energetske efikasnosti, te zaštite i očuvanja okoliša, te je Bingo City Centar Ilidža opremljen najsavremenijim sistemom grijanja, hlađenja i ventilacije. Ovim je značajno unaprijeđena njegova funkcionalnost. Pored unutrašnjosti, radovi će obuhvatiti i vanjsku fasadu tržnog centra, koja će svoj konačni, osvježeni izgled dobiti u narednim mjesecima.
0J4A7248
FOTO:
Ajdin Cocalić
1 od 17
left-arrowright-arrow
- Ulaganjem u centar i obogaćenim sadržajem pokrenuta je transformacija centra u Bingo City Centar Ilidža, koji u svojoj ponudi sada ima i Bingo plus market koji nudi vrhunsko iskustvo kupovine. Na ovaj način želimo osigurati da centar postane ne samo mjesto za šoping, već i prostor za druženje, zabavu i razne druge događaje i društvene aktivnosti - kazala je ispred kompanije Bingo Tatjana Paunoski.
Dugi niz godina ovaj tržni centar predstavljao je važno šoping odredište kako za lokalno stanovništvo Kantona Sarajevo, tako i za ostale brojne posjetitelje iz zemlje i inozemstva.
- Svojom povoljnom lokacijom u blizini hotela i turističkih atrakcija, očekujemo da će BCC Ilidža nastaviti privlačiti mnoge, s bitnim izuzetkom: što smo sada posjetiocima priuštili znatno komforniji i ekskluzivniji ugođaj. Raznolikom i obogaćenom ponudom prodavnica, restorana i zabavnog sadržaja našim gostima omogućavamo da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno - kazao je Edin Tinjak, menadžer BCC-a Ilidža.
Nakon zvanične ceremonije i presijecanja vrpce Bingo City Centar je za goste upriličio razne zanimljive sadržaje i atraktivne pogodnosti čime je uveličao svečanost otvorenja.
Bingo City Centar zauzima površinu od 26.000 kvadratnih metara, raspolaže sa 260 parking mjesta u garaži, a uskoro se očekuje otvaranje i dječije igraonice na površini većoj od 300 kvadratnih metara. 
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.