open-navfaktor-logo
search
Defanzivac u Slobodi
Ignjatović ponovo na Tušnju: Spreman sam dati sve od sebe
Iskusni defanzivac Aleksandar Ignjatović u nastakvu sezone 2023/2024. nosit će dres FK Sloboda Tuzla.
16.01.2024. u 13:02
get url
text

Ignjatović koji iza sebe ima uspješan period na Tušnju danas je potpisao ugovor s FK Sloboda Tuzla i već se priključio treninzima prvog tima.

VEZANI TEKST - Ovo je biznismen koji se povezuje s FK Sloboda: Rođen u Laktašima, poslovnu imperiju stvorio u Hrvatskoj
 

- Aleksandar nije samo igrač, već i dio naše fudbalske porodice. Njegov povratak donosi nam ne samo fudbalski talenat, već i iskustvo koje će dodatno ojačati naš tim - poručili su iz Slobode.

- Vratio sam se ne samo kao igrač, već kao dio porodice koju svi zajedno gradimo iz dana u dan. Bio sam svjedok nezaboravnih trenutaka u Slobodinom dresu, i jedva čekam da zajedno s vama stvaramo nove uspomene. Nadam se da ću svojim zalaganjem i igrama doprinijeti uspjesima Slobode. Sa strašću i predanošću, spreman sam dati sve od sebe za našu Slobodu -  izjavio je Aleksandar Ignjatović koji je poslao i poruku navijačima.

- Hvala vam na toplom dočeku i podršci koju osjećam već sada. Vidimo se na terenu. Sloboda je naša snaga!

Podsjećamo, sada 35-godišnji defanzivac, Aleksandar Ignjatović bio je stub odbrane FK Sloboda Tuzla u periodu od 2017. do 2019. godine. Proteklu polusezonu Ignjatović je igrao u Rudaru iz Prijedora gdje je upisao 16 nastupa.

Sloboda će u nastavku sezone biti jača za još jednog povratnika na Tušanj, dobro poznato ime s prvoligaških, ali i premijerligaških travnjaka - Ermina Huseinbašića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.