open-navfaktor-logo
search
Rođeni potvrdili
Velež dogovorio četiri test utakmice u Antaliji, protivnik i velikan iz Ukrajine
Fudbaleri Veleža zimske pripreme obavit će u Antaliji, a za vrijeme šesnaestodnevnog boravka u Turskoj, pored svakodnevnih napornih treninga Rođeni su dogovorili i niz prijateljskih utakmica.
16.01.2024. u 18:22
get url
text

Kako su najavili iz mostarskog kluba bit će to renomirani protivnici, od kojih se posebno izdvaja utakmica protiv velikana evropskog fudbala, ukrajinske ekipe FC Shakhtar iz Donetska.

- Sigurni smo da će ove utakmice biti od velikog značaja našem stručnom štabu, na čelu sa Deanom Klafurićem, da na najbolji način raspodjele minutažu svim našim fudbalerima, dodatno uigraju linije našeg tima te još jasnije iskristališu sastav sa kojim će struka mostarskih Crvenih spremno ući u nastavak šampionata - saopćeno je iz Veleža.

Prvi protivnik Veleža bit će slovenska Mura (20. januar). Sedam dana kasnije Rođeni će snage odmjeriti sa danskim Vejleom, a dan kasnije sa ekipom Alashkert iz Yerevana. Duel protiv Ukrajinaca zakazan je za 3. februar.

- Tačne satnice odigravanja utakmica će biti definisane naknadno, o čemu ćemo vas blagovremeno informisati putem naših društvenih mreža - saopćili su iz Veleža.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.