open-navfaktor-logo
search
Timski kolega
Cormier "zaprijetio" Khabibu: Ne razmišljaj o tome, dobit ćeš batine!
Ukoliko bi do meča nekako ipak došlo, Cormier smatra da bi to bilo negledljivo
17.10.2018. u 18:06
get url
text

Daniel Cormier, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji i timski kolega Khabiba Nurmagomedova nema baš najbolje mišljenje o izazovu koji je Khabib uputio Floydu Mayweatheru Jr, ukoliko je ovaj uopće ozbiljan u tome.

U razgovoru s Arielom Helwanijem, Cormier se morao osvrnuti na ono što je jučer bila top tema u borilačkim krugovima. Khabib Nurmagomedov uputio je izazov Floydu Mayweatheru, a ovaj je isti dan putem Instagrama to prihvatio, iako rijetko ko smatra da je Khabib bio ozbiljan u svojoj prozivci. Cormierov komentar bio je u početku vrlo kratak, piše fightsite.hr.

- Khabibu bi bilo bolje da ni ne razmišlja o tome. Što on namjerava s time postići? - rekao je Cormier, koji za tri sedmice brani teškašku titulu na UFC 230 eventu u Madison Square Gardenu.

Jasno je kako Khabib nema ni blizu dobar boks kao Conor McGregor, koji u prošlogodišnjem meču nije uspio niti približno ugroziti Mayweathera. Ukoliko bi do meča nekako ipak došlo, Cormier smatra da bi to bilo negledljivo, odnosno svom kolegi ne daje niti minimalne šanse. Zapravo, pretpostavlja da bi se dogodilo deklasiranje.

- Ukoliko ne misli to odraditi samo zbog novaca, bolje da ne radi, jer će dobiti teške batine. Ja volim Khabiba, ali realna je situacija u kojoj će ga Floyd prebiti. To je ludo, mislim da bi Khabib bio toliko isfrustriran da bi počeo hrvati u boksačkom ringu. Meni je to sve smiješno, ali tako vidim situaciju. Khabib bi umjesto boksa krenuo hrvati - naglasio je Cormier.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.