open-navfaktor-logo
search
Užasan čin
Bivša kandidatkinja za predsjednicu SAD-a Nikki Haley na izraelskoj granati napisala "Dovršite ih"
Bombe, na kojima je pisala Haley, u proteklim mjesecima ubile su hiljade nevinih Palestinaca, mahom djece, žena, starijih osoba
AUTOR: Faktor
29.05.2024. u 10:55
get url
text
Haley je još dodala: "Amerika (simbol srca) Izrael, uvijek"
Haley je još dodala: "Amerika (simbol srca) Izrael, uvijek"
Nikki Haley, bivša kandidatkinja za američku predsjednicu, fotografirana je kako na izraelskoj granati piše "dovršite ih", dok je obilazila mjesta u blizini sjeverne granice s Libanom.
Fotografiju je jučer na društvenoj mreži X objavio Danny Danon, član izraelskog parlamenta i bivši ambasador u Ujedinjenim nacijama, koji je bio u pratnji Haley tokom njene posjete.
- Završi s njima. Ovo je napisala moja prijateljica, bivša ambasadorica Nikki Haley - napisao je Danon uz fotografije, a na jednoj se vidi kako Haley, dok kleči, piše po granati flomasterom.
Haley je još dodala: "Amerika (simbol srca) Izrael, uvijek".
Bombe, na kojima je pisala Haley, u proteklim mjesecima ubile su hiljade nevinih Palestinaca, mahom djece, žena, starijih osoba.
Od početka izraelskih napada 7. oktobra prošle godine više od 36.100 Palestinaca ubijeno je u Gazi, uglavnom žena i djece, uništen je veći dio infrastrukture, a napadi i izraleske blokade doveli su do humanitarne katastrofe.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.