open-navfaktor-logo
search
Vučićev igrač u Podgorici
Četnički vojvoda bijesan zbog Rezolucije o Srebrenici: Vratit ćemo trobojku, državljanstvo Crne Gore dobit će svi...
AUTOR: Pobjeda.me
24.05.2024. u 13:33
get url
text
Andrija Mandić
Andrija Mandić
Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić, u javnosti u regionu poznat kao četnički vojvoda i odani kadar čelnika Srbije Aleksandra Vučića bijesan je što je Crna Gora glasala za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici koja je jučer usvojena u Ujedinjenim nacijama. 
- Srbi nikada više neće biti marginalizovani u ovoj zemlji i nikada nam više niko neće prijetiti da će nas na traktorima protjerati u Srbiju. Srpski jezik nikada više neće biti ponižen, već će, nakon objavljivanja rezultata popisa, zauzeti ono mjesto koje mu po pravu i pravdi pripada.
Državljanstvo će steći svi oni koji su rođenjem ili porodičnim vezama utemeljeni u Crnoj Gori, kao i oni koji godinama žive u ovoj zemlji, a do sada isto nisu dobili, tako da više neće biti građani drugog reda.
Historijska trobojka zakonom će biti vraćena na mjesto koje joj pripada. Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici nikada više neće morati da strahuju da će im neko otimati svetinje, već će u miru moći da Bogu uzdižu svoju molitvu za mir, zdravlje i spasenje svih - zaprijetio je Mandić, prenosi Pobjeda. me.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.