open-navfaktor-logo
search
Utvrđuju se okolnosti
Drama u Zagrebu: Lopov ukrao automobil u kojem je bilo dijete
Prizor izbezumljenog muškarca kako trči Bukovačkom cestom u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske, jučer malo prije 17 sati šokirao je mnoštvo prolaznika. Jurio je vičući "stani", a iza njega je trčala žena moleći prolaznike da zovu policiju.
20.12.2023. u 10:10
get url
text
Bukovačka cesta u Zagrebu
Bukovačka cesta u Zagrebu

Kako je objavio portal Danas.hr, svjedokinja im je ispričala šta se dogodilo.

- Svi smo se prestrašili vidjevši ih i uskoro saznali da su muškarcu ukrali automobil u kojem je bilo dijete. On je ostavio upaljen automobil ispred pekare. Upalio je sva četiri žmigavca. Ušao je u pekaru, a tu njegovu nepažnju iskoristio je lopov koji je ukrao automobil, ali s djetetom na zadnjem sjedištu - kazala je žena koja se, navodi ovaj portal, zatekla na mjestu događaja.

- Nismo shvaćali na početku za kim trče jer nismo vidjeli nikoga da bježi, a onda smo saznali šta se dogodilo. Pa čovjeku je ukradeno dijete. U potpunom sam šoku - dodala je.

Iz policije su potvrdili da su imali dojavu o događaju, te da se utvrđuju sve okolnosti, ali da je dijete na sreću pronađeno, te da nema povrijeđenih osoba.

Prema nezvaničnim saznanjima, upaljeni automobil u kojem su bili ključevi i dijete vrlo brzo je pronađen oko 500 metara od pekare, a osoba koji ga je ukrala je pobjegla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.