open-navfaktor-logo
search
Oglasio se kabinet
"Jaranski ćaskali": Krivokapić privatno čestitao Cvijanović "praznik", nije bilo zvanično
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nije zvanično čestitao praznik predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, kazali su agenciji MINA iz kabineta premijera, navodeći da se radilo o privatnom razgovoru.
10.01.2021. u 21:10
get url
text

VEZANI TEKST - Krivokapić sakrio od javnosti da je čestitao neustavni "dan RS-a", odala ga Željka Cvijanović

- Zvanične čestitke nije bilo, inače bi je objavili na sajtu Vlade ili na Twitteru. To je bio privatan razgovor premijera sa Cvijanović - kazali su iz Krivokapićevog kabineta.

Cvijanović je ranije kazala da je zahvalna Krivokapiću koji je, kako je navela, pozvao i čestitao "sve naše praznike".

- Zahvalna sam crnogorskom premijeru Krivokapiću koji je pozvao i čestitao sve naše praznike i izrazio opredjeljenje da svi zajedno radimo i unapređujemo u svim oblastima našu saradnju i to na dobrobit svih građana Crne Gore i Republike Srpske, odnosno BiH - rekla je Cvijanović.

MAnji bh. entitet je u subotu 9. januara obilježio Dan Republike Srpske, koji je odlukama Ustavnog suda Bosne i Hercegovine proglašen neustavnim.

Prije Krivokapića, na Twitteru se oglasio i potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović koji je članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću poručio "da Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije".

Potom su se oglasili iz Komšićevog kabineta poručujući Abazoviću da je komunicirao sa lažnim profilom, jer član Predsjedništva BiH nije na ovoj društvenoj mreži. te da i dalje očekuju zvanični odgovor Vlade Crne Gore.  

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.