open-navfaktor-logo
search
Drama u Prijepolju
Muškarac tvrdi da ga je zastupnik iz Zukorlićeve stranke tukao čekićima za meso
Sead Veljović iz Prijepolja pretučen je u noći između utorka i srijede u centru ovog grada pošto ga je, kako tvrdi, poslije prepirke koju je sa njim imao, napao zastupnik u Skupštini Srbije Samir Tandir.
23.09.2020. u 19:44
get url
text

Nemile scene odigrale su se oko jedan sat posle ponoći u Ulici Izeta Čavića u Prijepolju, u bloku zgrada zvanom Centrala.

Tandir, inače funckioner Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, tvrdi Veljović, tukao ga je čekićima za mesom, a svjedok događaju bila je Seadova supruga, inače Tandirova rodica, piše "Blic".

Uz objašnjenje da mu je narodni zastupnik nanio povrede glave zbog kojih ne može da priča, Sead Veljović ništa nije htio kazati povodom ovog slučaja. Jedino što je rekao bili su demanti na priče koje su se počele proturati iz Prijepolja, a po kojima je Samir Tandir "napadnut od muža kojeg je žena varala sa Samirom, pri čemu je Samir čekićem izudarao čovjeka po glavi i nanio mu teške povrede".

- Kako je žena mogla da me vara sa svojim bliskim rođakom - kazao je kratko Veljović.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica" iz policije u Prijepolju, Veljović je u svom iskazu kazao da je Tandir, u jednom trenutku dok su se prepirali, potegao dva čekića za mesto – tučka, od kojih je jedan bio drveni sa metalnim dijelom za udaranje a drugi cio od metala, i počeo da zamahuje ka njemu. Veljović je naveo da mu je Tandir najprije zadao dva udarca čekićima u tjeme glave usljed čega je donekle izgubio svijest i pao. Pokušavajući da ustane, odbrani se i spriječi dalje napade, ispričao je Veljović, zadobio je još nekoliko udaraca po glavi i tijelu.

Sukob je, pričao je pretučeni Prijepoljac, pokušala da spriječi njegova supruga, ali se njen rođak Samir Tandir nije obazirao na njene molbe da prestane. U jednom trenutku, naveo je Veljović u iskazu policiji, narodni zastupnik iz Prijepolja je zamahnuo čekićem i pokušao da ga udari, ali se on izmakao a čekić je udario u beton i - raspao se.

Poslije toga, kako je kazao, Tandir je ušao u jednu od zgrada a on je otišao da traži pomoć ljekara.

Haris Rovčanin, advokat iz Prijepolja kojeg je angažovao Veljović, kazao je za "Blic" da je njegov branjenik brutalno pretučen i da ima ozbiljne povrede glave.

- Sead Veljović je podnio krivičnu prijavu policiji koja radi na ovom događaju, a on lako može biti rasvijetljen s obzirom da postoji videonazdor na okolnim objektima a postojali su i očevici. Veljović je zadobio povrede glave, kuka, po tijelu, i odmah se javio ljekarima u Prijepolju koji su ga poslali u Užice na snimanje glave - ispričao  je advokat Rovčanin.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.