open-navfaktor-logo
search
Slobodni udarci
Allegri odredio hijerarhiju: Pjanić prvi izbor trenera Juventusa
Svi znaju koliko su Miralem Pjanić i Paulo Dybala dobri izvođaći slobodnih udaraca. Cristiano Ronaldo je pametan momak, zna i on to, rekao je Allegri
03.11.2018. u 09:47
get url
text

Trener Juventusa Massimiliano Allegri donio je odluku o tome ko će biti zadužen izvođenje slobodnih udaraca u redovima italijaskog prvaka.

Calciomercato je objavio kratak razgovor sa trenerom Juventusa, u kojem je strateg Stare dame naglasio da Cristiano Ronaldo ubuduće neće izvoditi slobodnjake sa pozicija koje su bliže golu protivnika.

- Svi znaju koliko su Miralem Pjanić i Paulo Dybala dobri izvođaći slobodnih udaraca. Cristiano Ronaldo je pametan momak, zna i on to. Nekad se možda može desiti da on dobije šanse da izvede slobodan udarac iz blizine, ali naše opcije su posložene ovako: Miralem Pjanić, Paulo Dybala, te potom Cristiano Ronaldo. Dobit će šansu da izvodi slobodne udarce sa veće distance, to je druga stvar, ali one iz pozicija bližih golu će izvoditi Pjanić i Dybala - rekao je Allegri.

Fudbaleri Juventusa danas će od 20.30 sati u meču 11. kola Serie A ugostiti Cagliari. Stara dama je je lider na tabeli, dok je Cagliari na 12. poziciji. Izabranici Massimiliana Allegrija su izraziti favoriti i prema kladionici MOZZART. Kvota na pobjedu Juventusa je 1.15, na remi 7.75, dok se na pobjedu gostiju nudi kvota 18.00.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj meč, a izdvaja se i opcija Oba tima daju gol (GG) sa kvotom 2.55. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.