open-navfaktor-logo
search
Golman Evertona
Asmir Begović čelnike FSBiH nazvao kriminalcima: Stojim iza te izjave!
Asmir Begović uskoro dolazi u Bosnu i Hercegovinu na održavanje zimskog kampa AB akademije koja će krenuti početkom 2022. godine.
25.11.2021. u 17:27
get url
text
get url
text

Golman Evertona je za N1 je govorio o tome, ali i brojnim drugim temama vezanim za bh. fudbal.

Begović je u septembru mjesecu oštro kritikovao vrh FSBiH nazvavši kriminalcima predsjednika Vicu Zeljkovića, selektora Ivayla Peteva, ali i Zvjezdana Misimovića, savjetnika predsjednika FSBiH.

- Stojim iza te izjave. Ta izjava je rečena kroz dosta emocija. Kad sam vidio prazan stadion u Zenici dok naša reprezentacija igra, to je za mene bio veliki bol u srcu i veliki bol uopće.

VEZANI TEKST - Asmir Begović nazvao kriminalcima Vicu Zeljkovića, Misimovića i Peteva

Kod nas je reprezentacija toliko bitna i značajna da je teško objasniti taj odnos koji smo prije imali sa našim ljudima, sa našim narodom u cijelom svijetu. To je velika stvar.

To je tako sada pokvareno i za mene je vrlo tužno. To boli, kad se vidi. Moj komentar je bio vrlo agresivan - rekao je Begović za N1.

Begović je razgovarao o brojnim drugim temama poput neuspjeha reprezentacije Bosne i Hercegovine u minulim kvalifikacijama za SP, odnosima sa nekadašnjim saigračima i razlozima zbog slabijih rezultata fudbalske reprezentacije BiH, a kompletan intervju bit će objavljen sutra ujutro.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.