open-navfaktor-logo
search
Zastupnik DF-a
Begićeva žestoka reakcija na Stojanovićev istup: Dobro je da je "mrak" dobio lice, ime i prezime
Zastupnik DF-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Zlatan Begić poručio je danas, "ne bojimo se mi nikakvog "mraka", jer predugo su nas držali ili su pokušavali da nas drže u "mraku". 
25.02.2023. u 21:57
get url
text

VEZANI TEKST - Vlažni snovi partijskog aparatčika: Stojanović bi da Bošnjaci biraju između države i džamije, kritičare da "mrak pojede"

- Dobro je da je "mrak" dobio lice, ime i prezime. Sad nam je čak i smiješan. Preporuka komunalnim političarima koji se propinju na prste da postanu ili da se barem prikažu kao "državnici" - ne prijeti se narodu da će ga "progutati mrak" (nikada!). Jednom je, davne 2014., narod bio prinuđen da "mrak" rastjeruje plamenom, i još ništa niste naučili!? - istakao je Begić. 

Ova njegova reakcija uslijedila je nakon što je Igor Stojanović, kandidat za predsjednika/potpredsjednika Federacije BiH govorio tokom gostovanja na Face TV-a, izražavajuži žal za Jugoslavijom, da je tada sve neistomišljenike i kritičare slalo se na Goli otok da ih "pojede mrak". 

- Jeste li vidjeli nedavno slike lidera "Trojke" u Sarajevu koji se karakterišu isto kao neprijatelji, kao Fikret Abdić? Slike kojima se kaže ovo su Babini sinovi? Ja sam stalno govorio, dvojica od njih trojice su pripadnici Armije RBiH, Elmedin Konaković i Nermin Nikšić. Ko god da je to napravio u svakoj normalnoj državi bi bio uhapšen, da ne kažem u Jugoslaviji bi završio na Golom otoku, mrak bi ga pojeo! I u svakoj normalnoj državi neko ko bi vrijeđao nekoga ko je branio državu bi tako završio - ustvrdio je Stojanović, podvaljujući tako kritiku političkog djelovanja šefova "Trojke" pod napad na pripadnike Armije RBiH!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.