Konkurencija

Begović razočarao mladog golmana: Malo toga sam dobio od Asmira

Objavljeno: 11.08.2019. u 14:34

Menadžer Trešnjica u jučerašnjem remiju sa novajlijom na gol poslao mladog Aarona Ramsdalea

FOTO: EPA

Baš kao ni u posljednja tri kola prošle sezone, Asmir Begović tako ni jučer nije bio među kandidatima za utakmicu 1. kola Premier lige u kojoj je Bournemouth remizirao sa Seffield Unitedom.

Bila je to odluka menadžera Eddieja Howea, za kojeg se pisalo u finišu prošle sezone da nije u dobrim odnosima sa nekada prvim golmanom fudbalske reprezentacije BiH.

Menadžer Trešnjica u jučerašnjem remiju sa novajlijom na gol poslao mladog Aarona Ramsdalea, dok je iskusni Artur Boruc ostao na klupuu.

– Istina, bilo je i razočaranih lica. Kada smo došli na trening svi su me podržali, podsjećali su me da sam dobar. Samo sam malo toga dobio od Asmira - rekao je mladi čuvar mreže nakon susreta.

Pred stasitim Trebinjcem, koji je ovoga ljeta povezivan s nekoliko klubova van Engleske, je očito težak period, no nađe li angažman u nekoj od liga u kojima još uvijek traje prijelazni rok, onda bez problema može napustiti Bournemouth, naravno uz određeno obeštećenje.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije