open-navfaktor-logo
search
Anel Hadžić
Bivši Zmaj napustio Mađarsku, dobrodošlicu u Sarajevo poželio mu Džanan Musa: Vrijeme je za šamaranje
Anel Hadžić, bivši fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, napustio je Fehervar.
27.04.2020. u 08:59
get url
text

Nakon četiri godine u redovima mađarskog tima, Hadžić se oprostio od kluba, a njegova nova destinacija po svemu sudeći će biti FK Sarajevo, s kojim je pregovarao i u zimskom prijelaznom roku.

- Nakon četiri godine došao je trenutak za nove izazove. Bilo je uspona i padova za ove četiri godine, ali to je dio našeg posla. Prve tri godine ne želim nikad zaboraviti. To su bili nezaboravni trenuci, od osvajanja titule do play-offa Lige prvaka i poslije toga ulazak u Evropsku ligu, a prošle godine osvajanje Kupa, gdje sam ušao u historiju kluba i za to želim da kažem nema na čemu, to mi je bio posao. Hvala i sretno - poručio je Hadžić nakon što je raskinuo ugovor s mađarskim Fehervarom.

Hadžić je zimus pregovarao sa Bordo timom, ali dogovor nije postignut jer nije imao čiste papire. Stoga, očekuje se da će sada dvije strane ponovo sjesti za sto i pokušati pronaći dogovor.
Anelovu objavu na Instagramu o raskidu saradnje sa Mađarima komentarisao je i Džanan Musa, košarkaški reprezentativac BiH, koji je poznat kao veliki navijač Sarajeva.

- Do sad je bilo igranje, sad je vrijeme za šamaranje, dobrodošao, majstore - napisao je Musa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.