Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, bio je u emisiji "Dica sritnih lica" koja se godinama emitirala na Jabuci TV u Hrvatskoj.

Indexu je potvrđeno da je na snimci koja se proširila društvenim mrežama upravo on.

"Dica sritnih lica" je polusatna emisija za djecu i one koji su uspjeli sačuvati dijete u sebi, opisali su je na Jabuci TV, na kojoj se emitirala otprilike od 2006. godine.

U jednoj od tih emisija svoj je san ispričao i Filip Zavadlav.

"Jednog dana sanjao sam da sam sam otišao sa svojim prijateljima na ekskurziju 4. razreda u Australiju. Bio sam cili sritan. Popeli smo se na jedan veliki neboder koji je bio poviše mora, na njemu je bilo kao ovdi gore na Marjanu. Istraživali smo, no kada smo došli gore, imali smo što vidjeti. Kada smo došli gore, vidjeli smo sobe bez prozora.

Kad bi provirio kroz prozor, bilo bi ka da si na nekoj velikoj visini, da ćeš upasti u more. Tada smo svi bježali, a učiteljica nas je skupila. Ja sam bio sretan, ali sam želio vidjeti tu visinu. Jednog trena sam se došuljao, a učiteljica me pitala: Filipe, što to radiš?"

Podsjetimo, Filip je prije nekoliko dana iz automatske puške usred dana u Splitu ubio Marina Paića, Juricu Torlaka i Marina Bobana. Policija ga je uhapsila u kafiću u splitskom kvartu Skalice par sati kasnije.

Prebačen je u zagrebačku zatvorsku bolnicu, gdje čeka psihijatrijsko vještačenje.