open-navfaktor-logo
search
Niko kao Splićani
Dok je Hajduk na prvom mjestu: Deset jaja za deset kuna
Čini se da ovih dana Splićani uživaju u činjenici da su ispred ljutog rivala iz Zagreba koji je nedavno u grupnoj fazi Lige prvaka s 4:0 deklasirao Atalantu
24.09.2019. u 16:41
get url
text

Poslije dugo vremena splitski Hajduk je na liderskom mjestu 1. HNL. "Bili" imaju 19 bodova, dok drugoplasirani Dinamo ima tri manje, ali i susret manje.

Navijači Hajduka poznati su po svojoj temperamentnoj, ali i neizmjernoj ljubavi ka klubu, koji se godinama unazad nalazio u svakakvim problemim i čestim krizama. Ipak, čini se da ovih dana Splićani uživaju u činjenici da su ispred ljutog rivala iz Zagreba, koji je nedavno u grupnoj fazi Lige prvaka s 4:0 deklasirao Atalantu, tim koji je prošle sezone završio kao treći u Serie A.

Činjenicu da je Hajduk na prvom mjestu 1. HNL pojedini su iskoristili i u marketinške svrhe, ako se to tako uopće može nazvati. O tome svjedoči i fotografija koju je Splitski dnevnik dobio od čitaoca.

Naime, u jednoj od prodavnica u Dalmaciji u toku je akcija "deset jaja - deset kuna", a trajati će sve dok "Bili" budu lideri 1. HNL.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.