open-navfaktor-logo
search
Sačuvali ga od opoziva
Eskić: SDP je u Velikoj Kladuši postao privjesak Fikreta Abdića
Predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a Unsko-sanskog kantona Razim Halkić zajedno sa svojih par drugova od Općinskog odbora SDP-a Velika Kladuša napravio je Abdićev privjesak, saopćio je Adel Eskić, koji je prije nekoliko dana dao neopozivu ostavku na sve funkcije unutar OO SDP-a Velika Kladuša.
08.12.2021. u 22:06
get url
text
get url
text

VEZANI TEKST - Velika Kladuša: Zaustavljen proces opoziva Fikreta Abdića zbog vijećnika SDP-a

Prema njegovim riječima, Halkić ne samo što nije sankcionisao postupak SDP-ovog vijećnika koji se nije pojavio na sjednici na kojoj je trebala biti izglasana odluka o pokretanju postupka opoziva aktuelnog načelnika Velike Kladuše Fikreta Abdića, već je i nagradio glavnog igrača u igri koja je imala za cilj da sačuva Abdića od opoziva.

- Ono što javnost ne zna, a što zna predsjednik KO SDP USK i njegovi najbliži saradnici, bivši Abdićev savjetnik, današnji vijećnik i sada povjerenik OO SDP Velika Kladuša, kao predsjednik Kluba SDP-a uopćte nije obavijestio tadašnjeg predsjednika OO SDP Velika Kladuša i vijećnika dr. Ibrahima Kajtazovića da su svi ostali vijećnici tadašnje pozicije spremni da održe sjednicu u 18 sati, što znači da do sjednice nije smjelo doći po svaku cijenu - naveo je Eskić na svome Facebook profilu i dodao:

- Aferim drugarice i drugovi i sretno u daljnjem obmanjivanju birača i članova, ali znajte da ja nisam dao džaba 12 godina iskrenog truda, rada i zalaganja u jačanju SDP-a BiH, da će vam ovo lijepo proći. Kocka je bačena.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.