Gazzetta

Gubi strpljenje: Džeko zaprijetio Interu

Objavljeno: 17.07.2019. u 13:23

Ugledni list La Gazzetta dello Sport piše kako je Džeko počeo požurivati Inter da se konačno dogovori s Romom

FOTO: twitter

Trakavica oko prelaska Edina Džeke u Inter traje već mjesecima. Bh. napadač i najbolji igrač Rome odavno je dogovorio uvjete prelaska u milanski klub, ali Vučica i dalje stopira transfer. Zbog toga Dijamant gubi strpljenje.

Ugledni list La Gazzetta dello Sport piše kako je Džeko počeo požurivati Inter da se konačno dogovori s Romom o visini obeštećenja. Upozorio ih je da dogovor vrijedi samo za ovaj prijelazni rok, a bude li morao čekati na odlazak sa Olimpica do januara, tada će razmotriti i ostale ponude, pa tako iz i one iz Kine.

Podsjetimo, bh. napadaču ugovor s Romom istječe u junu 2020., što znači da samostalno već u januaru može pregovarati sa svim zainteresovanim klubovima koji bi ga na ljeto doveli besplatno.

Problemi na relaciji Inter - Roma su oko visine obeštećenja. Inter nudi 12 miliona eura, Vučica želi osam miliona eura više.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije