open-navfaktor-logo
search
Prinova na Tušnju
Hadžić: Sloboda želi dobar rezultat, nadam se da ću dati svoj veliki doprinos
Dosadašnji član Slaven Belupa Nedim Hadžić, novi je član Fudbalskog kluba Sloboda.
11.02.2022. u 09:23
get url
text

Dogovorena je posudba fudbalera do kraja takmičarske sezone.

 Nedim Hadžić se ekipi pridružio na pripremama u Medulinu gdje je odigrao i dvije pripremne utakmice u kojim je postigao dva gola. Kaže da je sretan zbog dolaska, te da se raduje novim izazovima. 

- Drago mi je što sam došao u klub kao što je Sloboda. Sretan sam što sam tu i što mogu biti dijelom ove ekipe. Saigrači su me primili na odličan način i mogu reći da sam zadovoljan odnosom svih u  klubu. Odradili smo odlične pripreme, imali smo apsolutno sve uslove. Želimo napraviti dobar rezultat u ostatku prevnstva i nadam se da ću dati svoj veliki doprinos. Sloboda iza sebe ima veliku armiju navijača. Kada sam u prethodnim sezonama gostovao na Tušnju, svi smo se pribojavali publike koja je izuzetno energična i gura svoj tim do pobjede. Nadam se da će takva situacija i sad biti - kazao je Nedim Hadžić.

Hadžić je rođen 19. marta 1999. godine u Sarajevu. Igra na poziciji napadača. Fudbalsku karijeru je započeo u FK Sarajevo. Dobrim igrama je privukao pažnju inostranih klubova i kao mlad fudbaler, sa 19 godina odlazi u Portugal, u ekipu Leixoles SC. Novi tim u Bosni i Hercegovini je bio Mladost iz Doboja kod Kaknja iz kojeg pravi transfer u hrvatski Slaven Belupo. Hadžić je bio standardan član omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.