open-navfaktor-logo
search
Rahmanović trenirao
Hoće li trener Sarajeva protiv Slobode moći računati na najboljeg igrača?
Fudbaleri Sarajeva, aktuelni prvaci i osvajači jesenje titule, posljednju utakmicu u 2020. godini odigrat će sutra od 17 sati na Koševu.
11.12.2020. u 12:28
get url
text

Bordo tim u 19. kolu Premijer lige BiH ugostit će Slobodu, a trener Vinko Marinović po svemu sudeći moći će računati na Amara Rahmanovića, jednog od najboljih igrača, koji je zbog povrede propustio dva posljednja meča protiv Radnika (2:1) i Borca (2:2).

Iz FK Sarajevo rijetko obavještavaju javnost, a prije svega svoje navijače, o informacijama u vezi s igračkim kadrom. Ipak, na fotografijama koje je Sarajevo objavilo na svojoj Facebook stranici vidi se da sa ekipom trenira i Rahmanović, koji je po svemu sudeći sanirao povredu.

- Da naravno, imamo ovu posljednju utakmicu u ovom dijelu prvenstva. Imamo jednu ekipu, koja ima dosta mladih i talentovanih igrača, sa još nekoliko iskusnih igrača. I sigurno da ih je i njihov trener dosta dobro uklopio uz sve to. Tako da ispred sebe imamo još jednu tešku utakmicu, ali naša je želja da ovu utakmicu odigramo što kvalitetnije i da ustvari završimo ovo prvenstvo na najbolji mogući način - rekao je Vinko Marinović u najavi utakmice protiv Slobode.

Duel na Koševu igra se u subotu od 17 sati uz direktan TV prijenos na Arena Sport. Meč će suditi Zoran Grbić iz Prijedora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.