open-navfaktor-logo
search
Liga prvaka
Igrao i Radeljić: Džeko se ispromašivao, Inter slavio, Bešiktašu ne ide bez Pjanića
Edin Džeko nije imao svoju noć u Tiraspolu. Dijamant se ispromašivao protiv Sheriffa u 4. kolu Lige prvaka, ali je njegov Inter slavio sa 3:1.
03.11.2021. u 22:56
get url
text

Kapiten Zmajeva je u prvom dijelu protiv moldavskog prvaka promašio tri izuzetno dobre prilike, a Nerazzurri su otpor domaćih slomili u 54. minuti kada je pogodio Brozović.

Škriniar je u 66. minutu udvostručio prednost, a sve dileme oko pobjednika riješio je Alexis Sanchez u 82. minuti. Počasni gol za domaće postigao je Traore u 92. minuti. 

Džeko je igrao do 81. minuta, a u timu Sheriffa od 61. minute na terenu je bio Stpejan Radeljić, bh. internacionalac koji je doskora nosio dres Širokog Brijega.

Bešiktaš je bez povrijeđenog Miralema Pjanića "nastradao" na gostovanju kod Benfice gdje je doživio blamažu i izgubio je 4:0. Liverpool je u derbiju večeri savladao Atletico Madrid sa 2:0.

PSG je u 92. minuti ostao bez pobjede na gostovanju kod Leipziga. Gosti su vodili do nadokande, ali je Szoboszlai iz jedanaesterca pogodio za 2:2 (Leipzig je u prvom poluvremenu promašio jedan penal).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.