Trener Zrinjskog Sergej Jakirović kazao je kako će sutrašnjoj utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno.

- Riječ je o ekipi koja ima ambicije u svojoj ligi RS-a, već je godinama tako, imaju mladu ekipu pojačanu iskusnim igračima koji su već osjetili Premijer ligu i naravno da ćemo to maksimalno ozbiljno shvatiti jer želimo što dalje doći u Kupu - kazao je Jakirović.

Dodao je kako će sutra na teren Plemići istrčati u izmijenjenom sastavu.

- Mi ćemo sutra suprotstaviti jednu ekipu koja će i meni dati nekakvu povratnu informaciju. Do sad se stalno pričalo o našoj širini, a ja sam koristio nekih 15-ak istih igrača i jako me zanima imamo li tu širinu ili je to samo na papiru. Sutra im je prava prilika da to pokažu i da pokušamo proći - kazao je trener Plemića.

Jakirović je za klupsku televiziju prokomentarisao i činjenicu da Zrinjski daleko bolje ide u ligi nego u kupu. Tako su Mostarci sedam puta osvajali naslov prvaka BiH, a samo su jednom otišli do kraja u Kupu BiH.

- To mi je čudno, ovdje sam dvije godine i svaki put smo, naravno, pokušavali doći što dalje. Pripremamo se maksimalno za svaku utakmicu i želimo pobijediti, ali pita se nešto i protivnika. Nadam se da ćemo ove godine otići malo dalje - kazao je Jakirović.