open-navfaktor-logo
search
"SaaStock Local"
Jedan od najutjecajnijih tech događaja u Evropi konačno dolazi u Sarajevo!
Globalni event brand SaaStock u saradnji sa IT kompanijom Ankora, 8. oktobra organizuje prvi live "SaaStock Local" event u Sarajevu.
01.10.2021. u 10:10
get url
text

SaaStock konferencije su prepoznate kao jedne od najutjecajnijih tech konferencija u Evropi i svijetu.

Sarajevo će 8. oktobra ugostiti eminentne stručnjake iz oblasti SaaS industrije koji će kroz predavanja upoznati lokalnu zajednicu sa uspješnim kompanijama koje se bave razvojem softvera kao usluge, te fondovima i akseleratorima koji pružaju podršku SaaS startupima.

Osim navedenog, svi prisutni će imati priliku da se kroz razgovor sa gostima i panelistima ovog dogadjaja, upoznaju sa lokalnim, ali i globalnim SaaS tržištem, te potencijalnim preprekama i mogućnostima.

SaaStock zajednica je usmjerena ka dijeljenju znanja, ali i ka umrežavanju lokalnih startup zajednica sa globalnom mrežom investitora. Događaj, između ostalog, ima za cilj uspostavljanje direktne relacije sa ključnim osobama nekih od najvećih lokalnih i globalnih investicijskih fondova.

Ovaj put će svoje savjete podijeliti predstavnici kompanija kao što su Oracle, BH Telecom, Ankora, LeanIX i dr. Također imat ćete priliku da čujete vrijedne savjete osnivača uspješnih regionalnih i evropskih startup-a, ali i predstavnika VC fondova.

Event će se održati 8. oktobra, u konferencijskoj sali hotela Hills sa početkom u 17.30h, a svi zainteresovani mogu izvršiti registraciju na sljedećem linku.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.