open-navfaktor-logo
search
GRAS
Još deset zglobnih autobusa od sutra na sarajevskim ulicama
Vozila će biti raspoređena na najopterećenije linije u Kantonu Sarajevo, a to su linije za Tarčin, Vogošću, Hadžiće te komercijalne linije za Dobrinju i Hrasnicu
15.12.2019. u 16:50
get url
text

Od sutra (16. decembra) GRAS će pustiti u saobraćaj 10 novonabavljenih zglobnih  autobusa.

- Sa zadovoljstvom obavještavamo građane Kantona Sarajevo, naše cijenjene korisnike da ćemo sutra pustiti u saobraćaj 10 novonabavljenih zglobnih autobusa marke MAN. Radi se o vozilima na LPG plin, ekološki  čistim vozilima kod koji je emisija štetnih čestica, prljavštine i čađi gotovo nepostojana. Sva vozila su niskopodna, prilagođena osobama sa invaliditetom, opremljena klima uređajima i anti-vandal sjedalima. 

Vozila će biti raspoređena na najopterećenije linije u Kantonu Sarajevo, a to su linije za Tarčin, Vogošću, Hadžiće te komercijalne linije za Dobrinju i Hrasnicu. Vozila koja su dosad bila na ovim linijama će biti raspoređena na linije za Rajlovac, Hrasnicu, Osjek, Dobrinju, Buća Potok, Podhrastove, Bare, Pofaliće i druge. Molimo naše korisnike da čuvaju vozila i korektno se odnose prema njima kako bi imali ugodnu vožnju a vozila ispravna i njima na usluzi - navodi se u saopćenju GRAS-a.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.