open-navfaktor-logo
search
Ljubav prema klubu
Ko je dječak koji je poranio po Željine ulaznice: Babi kupio i novu majicu za utakmicu
Fudbaleri Željezničara u četvrtak od 21 sat na Grbavici će ugostiti Neftchi u prvom meču drugog pretkola Konferencijske lige, a izvjesno je da će Plavi imati veliku podšku sa tribina. 
25.07.2023. u 19:36
get url
text

Ulaznice su danas rasprodane, a u nedjelju i ponedjeljak (prodaja počinjala u 9.30 sati), ispred stadiona su se formirale duge kolone, jer su svi željeli komadić papira koji u četvrtak "otvara kapije Željinog stadiona".

- Dječak u 5.30 sati ispred stadiona Grbavica, došao kupiti starome i sebi ulaznice za Željezničar!

Ova informacija, uz fotografiju dječaka koji sjedi ispred ulaza na stadion Grbavica, posljednjih dana preplavila je društvene mreže. Danas je objavljen i identitet dječaka. Riječ je o Hamzi Kaljancu, sinu Adnana Kaljanca, člana Skupštine FK Željezničar.

- Na slici se nalazi Hamza Kaljanac, sin od Ade Kaljanca, koji je član Skupštine FK Željezničar. Da se ne lažemo, mogao je Ado jednim pozivom rezervisati sebi i Hamzi ulaznice, ali nije.

Ado je imao zdravstvenih problema, a Hamza ga nije htio ometati u oporavku, nego na sebe preuzeo obavezu nabavke ulaznice. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar - objavio je na Facebooku prijatelj porodice Kaljanac, a njegovu objavu podijelio je ponosni otac, uz dodatak:

- I kupio babi novu majicu za četvrtak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.