open-navfaktor-logo
search
Haos u Beogradu
Kondicionom treneru Zvezde razbijena lobanja, zadržan na liječenju
Erik Sviatchenko, kapiten danskog Midtjyllanda koji je sinoć na Marakani s 1:0 savladao Crvenu zvezdu u meču 4. kola Evropske lige, zahvalio se golmanu domaćeg sastava Milanu Borjanu.
05.11.2021. u 08:23
get url
text

Reprezentativac Kanade sproveo je gostujuće fudbalwere do svlačionice, a u trenucima kada su se gostujući fudbaleri bili uplašeni za vlastitu sigurnost.

VEZANI TEKST - Pobjeda Dinama, Crvena zvezda izgubila na Marakani

- Borjan je uradio nešto nevjerovatgno. Pomogao je igračima koji su bili u teškoj situaciji. On je džentlmen, a poslije meča je došao u svlačionicu i rekao da je to fudbal, da se takve stvari događaju i da mu je žao zbog situacije. Tako to radi pravi kapiten - kazao je Sviatchenko.

Kako pišu srbijanski mediji u divljanju domaćih navijača najgore je prošao kondioni trener Crvene zvezde Federico Pannoncini.

Kako navodi Kurir jednom od pomoćnika Dejana Stankovića u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije konstatovan je prelom baze lobanje i zadržan je na daljem liječenju.

Podsetimo, u finišu meča između Crvene zvezde i Midtjyllanda viđene su i neprijatne scene na Marakani.

Naime, prilikom izlaska sa terena, navijači su zasuli gomilom predmeta sudije i učesnike utakmice, nezadovoljni odlukama sudijske trojke iz Mađarske.

Po završetku fudbalske utakmice, prilikom ulaska u tunel igrača i stručnog štaba FK Crvena zvezda, od strane navijača sa tribine, najverovatnije nekim čvrstim predmetom pogođen je kondicioni trener FK Crvena zvezda.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.