open-navfaktor-logo
search
Idemo u Sydney
Marica Gajić čestitala saigračicama: Volim vas, niko nema srce kao mi
Marica Gajić, jedna od najboljih bh. košarkašica, zbog povrede je propustila turnir kvalifikacija u Japanu, gdje je naša reprezentacija izborila plasman na Svjetsko prventvo u Australiju.
14.02.2022. u 10:35
get url
text

Atraktivna reprezentativka BiH povrijedila se pred prvi meč u Osaki, a dva dana uoči duela protiv Kanade napustila je Japan i vratila se u Francusku.

VEZANI TEKST - Senzacija u Osaki: Zmajice pobijedile Japan

No, Zmajice su i bez nje uspjele da se domognu plasmana na Mundobasket, kojeg su začinile trijumfom protiv domaćina turnira.

- Bosna i Hercegovina se prvi put u historiji plasirala na Svjetsko prvenstvo u košarci, i to na koji način? Pobjedom protiv Japana, finaliste prošlogodišnje Olimpijade. Pa malo li je?!

Ne mogu da nađem prave riječi kojima bih opisala žal što nisam mogla biti na terenu s njima ovaj put... Ne mogu opisati ni težinu trenutka kada sam se morala pozdraviti sa njima i otići iz Japana.

Isto tako je neopisiv osjećaj radosti gledati ih kako se bore i čine me ponosnom, kao i sve vas, vjerujem. Volim vas i niko nema srce kao mi. Čestitke cijelom timu. Idemo u Sydney - poručila je Marica Gajić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.