open-navfaktor-logo
search
Ugovor o sponzorstvu
Meridian i OKK Sloboda: Zajedno ispisujemo nove stranice historije
Aid Berbić, predsjednik OKK Sloboda Tuzla i Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian, potpisali su ugovor o sponzorstvu, čime je regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio podršku domaćoj košarci.
19.02.2022. u 12:00
get url
text

- Drago nam je da smo postigli dogovor sa kompanijom Meridian te da je potpisan sponzorski ugovor u trajanju od dvije godine. Nadamo se da će uzajamna saradnja biti nastavljena i nakon toga, jer vjerujemo da će biti plodonosna za obje strane - naveo je Berbić.

On je istakao da je ovo samo pokazatelj da dobri rezultati uvijek budu nagrađeni, te da ovakvi sporazumi otvaraju mogućnosti za niz projekata koji su u planu, ne samo usko vezano uz klub, nego za cijelu košarkašku scenu, kada je o gradu Tuzla riječ.

Da je saradnja dva regionalna brenda, kao što su Sloboda i Meridian, očekivana i prirodna, saglasan je i Milisavljević.

- Naše strateško opredjeljenje je da podržimo bosansko-hercegovačku košarku. Navijačima i simpatizerima obećavamo punu posvećenost Slobodi, kao i posebne pogodnosti u Meridianu. Nadamo se punom Mejdanu, a od publike očekujemo da, kao i do sada, bude velika podrška u nastavku sezone u borbi za prvo mjesto - kazao je Milisavljević.

Berbić i Milisavljević

On je podsjetio da je kompanija Meridian nedavno potpisala sponzorski ugovor i sa KK Promo iz Donjeg Vakufa.

Tuzla i Sloboda su evropskoj i svjetskoj košarci dali Mirzu Delibašća, Mirzu Teletovića, Elmedina Kikanovića, Miralema Halilovića...i sada su prepoznatljivi: Sloboda po igračkom kvalitetu i organizaciji, kao jedan od najorganizovanijih bh. sportskih kolektiva i radu sa mladima, a Tuzla po sjajnoj publici i dvorani Mejdan.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.