open-navfaktor-logo
search
Komentari
Modno izdanje potpredsjednice SBB-a: "Adisa Arapović - Vojvotkinja od tornja"
"Vidi naše Adise Visočanke. Nekada je nosila šamiju, a danas se fura na Kate Middleton i Meghan Markle", jedan je od komentara onih koji su vidjeli fotografije sa subotnje premijere baletne predstave "Okovani Prometej"
12.11.2018. u 16:49
get url
text
get url
text

Premijera baletne predstave "Okovani Prometej", čiji libreto i koreografiju potpisuje sjajna Belma Čečo Bakrač, a koja je izvedena na sceni Narodnog pozorišta u noći prvog dana proteklog vikenda, privukla je veliki broj poznatih osoba iz javnog života naše zemlje.

Baletnoj predstavi prisustvovao je i SBB-ov omiljeni bračni par Arapović - Adisa i Adis.

Nakon što su fotografije Arapovića objavljene, na društvenim mrežama i po sarajevskim kuloarima krenula je lavina komentara na račun modnog izdanja potpredsjednice SBB-a.

Za ovu priliku Adisa Omerbegović-Arapović odjenula je malu crnu haljinu, koju je upotpunila kratkom krznenom bundicom i okovratnikom u istoj boji, te dugim bijelim rukavicama, a na glavu je stavila crno-bijeli šeširić.

"Adisa Arapović - Vojvotkinja od tornja", "Prva dama tornja", "Vojvotkinja od SBB-a", "Vidi naše Adise Visočanke". Nekada je nosila šamiju, a danas se fura na Kate Middleton i Meghan Markle" - samo su neki od komentara onih koji su vidjeli fotografije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.