Skupština

Na prijedlog Džubura: Ko je izabran u novi Upravni odbor FK Željezničar?

Objavljeno: 29.06.2019. u 12:54

Izabran je i novi Nadzorni odbor premijerligaša sa Grbavice 

Skupština je danas donijela važne odluke

FOTO: FK Željezničar

Admir Džubur, novi je predsjednik FK Željezničar, nakon što je dobio jednoglasnu podršku delegata Skupštine, koja je danas nastavljena u Sarajevu (prekinuta prije dvije sedmice).

Nakon imenovanja, predsjednik Džubur je predložio kandidate za članove Upravnog odbora koji su jednoglasno prihvaćeni. UO će u narednom periodu činiti: Jasmin Badžak, Mirza Ustamujić, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Kenan Ademović i Selen Balić.

Uslijedilo je biranje novog Nadzornog odbora FK Željezničar, a prijedloge su dostavili članovi Skupštine. Nakon obraćanja kandidata, delegati su glasali i odabrali novi NO koji će činiti predsjednik NO, Damir Ablaković i članovi Senaid Topuz i Mustafa Nurko.

Nakon odabira novog rukovodstva FK Željezničar govorilo se o narednoj sjednici Skupštine koja će biti Izborna. Imenovana je Komisija koja će odabrati nove delegate u Skupštinu FK Željezničar. Izborna sjednica će se održati krajem tekuće ili početkom naredne godine.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije