open-navfaktor-logo
search
Brutalno iskren
Nekadašnji fudbaler Chelseaja: Villarreal je sramota za Ligu prvaka, njihov golman je loš
Fudbaleri Liverpoola savladali su sinoć Villarreal u prvom meču polufinala Lige evropskih prvaka.
28.04.2022. u 10:55
get url
text

Redsi su na Anfieldu slavili sa 2:0. Pitanje pobjednika praktično je riješeno za stotinjak sekundi, a tim Jurgena Kloppa za dvije minute potopio je Žutu podmornicu.

Tim Jurgena Kloppa imao je 20 udaraca na gol gostujućeg tima, 10 kornera i 71 posto posjeda lopte, a Villarreal je susret završio sa samo jednim udarcem, koji je završio visoko preko gola.

Jason Cundy, nekadašnji fudbaler Chelseaja i Tottenhama, a danas radijski komentator britanskog talkSPORTa prokomentarisao je sinoćnji duel.

- Villarreal je sramota, ovo je šokantno. Sramota za Ligu prvaka. Ljudi iz UEFA-e su morala pomisliti da je u velikom problemu dok su gledali ovu utakmicu - izjavio je Cundy, pa dodao:

- Liverpool je slobodno mogao u stoperski par s Virgilom van Dijkom staviti jednog navijača, toliko je Villarreal bio loš da ne bi ništa drugačije bilo. Nemam ideju kako su oni mogli dogurati ovako daleko. Patetičan nastup.

Ova ekipa nije dovoljno dobra ni za Evropsku ligu. Njihov golman je loš, pa čovjek nije uhvatio nijednu loptu - zaključio je nekadašnji fudbaler Plavaca.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.