open-navfaktor-logo
search
Arbitar iz Prijedora
Neujednačen kriterij Luke Bilbije: Igrači Zrinjskog napravili 33 prekršaja, Borac čak 20 manje
Arbitar iz Prijedora, Luka Bilbija, je očito imao neujednačen kriterij na meču Borac - Zrinjski, o čemu govori i broj prekršaja.
09.04.2023. u 14:44
get url
text

Aktuelni prvak naše zemlje sinoć je u derbiju 25. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu nadigrao Borac, a konačan rezultat je bio 3:0 za Plemiće. 

VEZANI TEKST - Nezaustavljivi Zrinjski savladao Borac i došao na korak do odbrane titule prvaka BiH

Na kraju svake utakmice, pa tako i ove, prikazuju se kompletni statistički parametri, a uvidom u njih vidimo da je Zrinjski na ovoj utakmici napravio čak 33 prekršaja odnosno 20 više od Borca. 

Arbitar iz Prijedora, Luka Bilbija, je očito imao neujednačen kriterij, ali ni to nije zaustavilo Plemiće da dominantno dođu do novog trijumfa.

Aktuelnim prvacima naše zemlje ovo je bila 13 pobjeda u nizu, a 23 meča nisu osjetili gorčinu poraza. Posljednji put Zrinjski je poražen od Sloge Doboj 14. septembra prošle godine.

U Premijer ligi BiH sada Zrinjski ima 17 bodova više u odnosu na drugoplasirani Borac. Svakako je potrebno pravo čudo da nadmoćni stroj iz Mostara do kraja sezone ispusti kapitalnu prednost i ne odbrani titulu, a prvi je i favorit za pehar u Kupu BiH.

Kompletnu statistiku pogledajte na fotografiji ispod teksta. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.