open-navfaktor-logo
search
Svakim danom
Nova serija u programu OBN TV: Džan
Svakim danom od 20:50 sati gledaoci će moći pratiti novu seriju u  program OBN TV "Džan".
04.03.2020. u 13:37
get url
text

Nihat (Berat Yenilmez) je glava porodice i jako je bolestan od astme, neaktivan je, slab i vrijeme provodi kod kuće. Raduje se jutarnjem suncu, a kako bi mogao uživati u njemu njegova kćerka Sanem (Demet Özdemir) rano ustaje i otvara prozore. Nihatin obožava Sanem i zbog toga je zove Erkenci Kuş (Ptica Ranoranilica). Pored toga Sanem svako jutro otvara prodavnicu svoga oca koja je u naselju u kojem žive i radi u njoj.

Za razliku od njenje sestre Lejle (Öznur Serçeler), Sanem je prirodna i vesela mlada ljupka djevojka. Lejla po cijeli dan radi u magazinu "Kontes". Kada Sanem sazna da u tom magazinu traže radnike, aplicira za posao. Vlasnik magazina Aziz ima dva sina: Džana (Can Yaman) i Emrea (Birand Tunca). Džan ne voli gradski život, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. Emre je mlađi brat i potpuna je suprotnost - on je finansijski direktor magazina.

Sanem se ubrzo nađe između dvije vatre jer se oba brata zaljube u nju. Ona mora birati između Emrea koji joj je pomogao kad je bilo najteže i Džana za kojim joj srce ludi.

Uloge: Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler

Seriju Džan gledajte svaki dan od 20:50 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.