open-navfaktor-logo
search
"Sa centra na kreč"
Novi snimci: Pogledajte lakrdiju u režiji nonšalantnog Miloša Gigovića
Miloš Gigović, fudbalski sudija iz Bosanske Gradiške, u žižu sportske javnosti dospio je prije nešto više od mjesec kada je katastrofalnim suđenjem oštetio Velež na gostovanju kod Borca u 10. kolu Premijer lige BiH.
10.11.2020. u 23:08
get url
text

VEZANI TEKST - Gigović nastavio s dijeljenjem (ne)pravde, Joldić mu poručio: Trudit ćemo se da ga otjeramo iz fudbala

Zbog tendencioznih odluka u korist Banjalučana "skinut" je sa utakmica elitnog razreda našeg fudbala, ali je nepravdu nastavio dijeliti u Omladinskoj Premijer ligi BiH i Prvoj ligi RS (sudio i proteklog vikenda).

Gigović je nedavno dijelio (ne)pravdu na gostovanju juniora sarajevskog Željezničara kod Željezničar Sport-Teama (3:2). U 67. minuti izmislio je jedanaesterac za domaći tim, što je naljutilo i Omera Joldića, trenera Plavih, koji je nedavno, na svom Facebook profilu, poslao žestoku poruku sudiji iz Bosanske Gradiške:

- Ovaj (ne)čovjek je suspendovan od strane FSBiH, ali on i dalje sudi i dijeli nepravdu. Ovim putem želim samo da ukažem na sve nepravilnosti u našem sportskom sistemu jer je nemoguće da ovakav uljez bude u fudbalu. I njemu sam jučer poslao ovaj video zapis i napisao mu, da ću se na sva moguća dozvoljena sredstva, truditi da ga otjeramo iz fudbala i sporta. Nisam neko ko se žali i jadikuje. Ovo prvi put radim za svojih sedam godina trenerske karijere - napisao je Joldić na svom Facebook profilu uz nešto lošiji snimak jedanaesterca koji je Gigović dosudio.

Sada su se pojavili novi snimci, na kojima se jasno vidi kako nonšalantni Gigović djeluje nezainteresovano na terenu, a da je sporni jedanaesterac dosudio "sa centra", kao da je riječ o serijalu "Top lista nadrealista".

Pogledajte sporni detalj i procijenite sami...

<br


Evo i usporenog snimka...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.