open-navfaktor-logo
search
Iz Turske
Oglasio se Avdija Vršajević: U izolaciji sam zbog pozitivnog testa na Covid-19, supruga i sin su negativni
Avdija Vršajević, nekadašnji fudbalski A reprezentativac BiH, jedan od 12 pozitivnih na koronavirus u turskom klubu Akhisarspor.
20.06.2020. u 16:13
get url
text

VEZANI TEKST - U Akhisarsporu 12 pozitivnih na koronavirus, među njima i Avdija Vršajević

Vijest da je bh. fudbaler poztivan na Covid-19 potvrdio je Fatih Karabulut, predsjednik kluba, koji se takmiči u 1. Ligi Turske.

- Poštovani mediji, prijatelji, simpatizeri... Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za Covid-19. Situacija je takva da sam trenutno u izolaciji, zbog pozitivnog testa na Covid-19.

Sve je pod kontrolom, ja se osjećam dobro, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju porodicu i svoj tim.

Želim da iskažem punu podršku za svoj tim, te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice.

Smatram da je bitno da naglasim i to da su moja supruga i sin, negativni na Covid-19, te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade.

Hvala vam na razumijevanju i podršci, a najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom. Vidimo se uskoro, uz Božiju pomoć - napisao je Vršajević na svojoj Facebook stranici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.