U razgovoru za Kurir, govorio je o testiranju na koronu, te kako je moguće da je "bolovao samo 40 minuta". 

Pominjali ste da ste imali koronu 40 minuta. Kako je to moguće? Da li ste se testirali?

- Da, da, bio sam na testu. Meni se javila ta temperatura i za 40 minuta skroz prošla, ali sam ja ipak uradio test. Ivica Dačić i ja smo se tog dana vraćali iz kampanje iz Zrenjanina. I meni stiže poruka da sam pozitivan na koronu. Ja dam Dačiću telefon i kažem mu: "Vidi šta piše". On uzme telefon u ruke, a ja se baš tad sjetih, pa rekoh: "Gdje ti dadoh telefon, držao sam ga u ruci, telefonirao, sad ću virus da prenesem na tebe! Da te zarazim koronom!" Mi smo baš tad htjeli da svratimo da jedemo u jednoj kafani, ali sam odmah sve napustio i otišao u izolaciju. Onda se testirao i Dačić, i ništa. Negativan. Sreća - kazao je Palma. 

Dragan Marković Palma je populistički političar. Najpoznatiji je po tome što je blisko sarađivao s Željkom Ražnjatovićem Arkanom. Bio je jedan Arkanovih sponzora i prijatelja.

Palma je bio "lokalni šerif Jagodine" i on je taj grad bukvalno privatizirao. U gradu je napravio muzej voštanih figura, aquapark i zoološki vrt. Vlasnik je TV Palma plus, koja je nastala 90-ih godina.