Nastavljen "rat"

Fukare pitaju v.d. predsjednika Slobode: Senade, zašto nisi stao u zaštitu igrača?

Objavljeno: 13.03.2019. u 18:54

Ovo nisu Kikači da svakojake kabadahije mogu ulaziti u svlačionicu kluba, prijetiti treneru i igračima, poručili su navijači Slobode

Mujkanović (lijevo) je ljetos navijačima Slobode donirao 5.000 KM, a sada su u "ratu" sa Fukarama

FOTO: FK SLOBODA

Verbalni rat između Fukara, navijača FK Sloboda i Senada Mujkanovića, v.d. predsjednika premijerligaša sa Tušnja, nastavljen je i danas.

Navijači Slobode oglasili su se na svojoj Facebook stranici, a saopćenje prenosimo u cijelosti.

- I dok predsjednik u ostavci ne želi da odgovori na naša pitanja i sami smo svjedoci ostalih problema. Prijetnje igračima i treneru na poluvremenu, ucjene i neisplaćivanje plaća, haotično stanje u klubu našeg predsjednika ne zanima. Ustvari "ne želi da komentariše?!". Mi ćemo komentarisati. Nas zanima. Ovo nisu Kikači da svakojake kabadahije mogu ulaziti u svlačionicu kluba, prijetiti treneru i igračima.

Skupština je u strahu, ne smiju ni održati sjednice. Zbog koga, da li je kriv predsjednik u ostavci ili gospodin gradonačelnik ?

Predsjednik u ostavci svu pažnju skreće sa ovih problema na sebe, izjavljuje kako smo mu trebali veću sliku zalijepiti. Predsjednik u ostavci ne zaslužuje ni ime da mu se spomene, a kamoli šta više. Narcisoidni poremećaj nek liječi u Kikačima, znak pažnje nek traži u svojoj firmi, a odavdje nek o..... i upravu povede.

I da ga citiramo za kraj, samim time što je predsjednik jednog kluba kao što je Sloboda: Bolje si se udao, nego što si se nadao - piše u saopćenju Fukara.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije