open-navfaktor-logo
search
Pred SP u Kataru
Problemi i u Portugalu: Pogledajte susret Cristiana Ronalda i Brune Fernandesa
Cristiano Ronaldo, nekada najbolji igrač svijeta, uzburkao je fudbalske strasti u Engleskoj, ali i Portugalu.
15.11.2022. u 08:50
get url
text

Portugalac je dao kontroverzni intervju Piersu Morganu, zbog čega će se navodno Erik ten Hag, mendžer Manchester Uniteda, sastati sa čelnicima Crvenih đavola kako bi razgovarali o mogućoj kazni za ovog fudbalera.

Engleski mediji pišu da mu prijeti prijeti kazna od čak milion funti nakon što je bez dozvole dao intervju u kojem oštro kritikovao klub, te menadžera Ten Haga.

Osim u klubu, Ronaldo bi mogao imati problem i u reprezentaciji Portugala. Naime, Cristiano Ronaldo našao se licem u lice sa saigračem iz Manchester Uniteda i reprezentacije Brunom Fernandesom, prvi put nakon njegovog intervjua.

Dvije zvijezde susrele su se i svlačionici uoči treninga, a Fernandes nije izgledao pretjerano zadovoljan što vidi Ronalda.

Prema pisanju stranih medija, na osnovi ove snimke koja se pojavila, Fernandes uopće ne izgleda prijateljski nastrojen prema Ronaldu i kao da je sve ono što je bivši as Reala i Juvea izjavio ostavilo traga i na njegove saigrače.

Na snimci koja je postala hit na društvenim mrežama, Ronaldo pokušava pozdraviti Fernandesa rukovanjem, ali iako veznjak prihvaća ruku, Ronaldo je ostao u čudu nakon kraćeg razgovora. Činilo se kako mu Fernandes nije imao ništa lijepo za reći.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.