open-navfaktor-logo
search
DESETKOVANI
Sarajevo otputovalo u Banju Luku, protiv Krupe bez pet prvotimaca!
Bordo ekipa će u Banjoj Luci u petak obaviti jedan trening na vještačkoj travi, a utakmica protiv Krupa igra se u subotu
21.09.2018. u 14:02
get url
text

Ekspedicija FK Sarajevo otputovala je u Banju Luku gdje će boraviti do utakmice 10. kola Premijer lige BiH protiv Krupe koja se igra u subotu.

Utakmica protiv Krupe dolazi nakon dvije vezane pobjede, protiv ekipe Tuzla Cityja u prvenstvu i Veleža u šesnaestini finala Kupa BiH.

Bordo tim igra u dobroj formi i nalazi se na drugom mjestu na tabeli sa dva boda zaostaka za liderom Željom. Trener Husref Musemić na susretu protiv Krupe neće moći računati na Amara Rahmanovića zbog kartona, a zbog povreda će nedostajati Adukor, Anel Hebibović, Haris Handžić i Mersudin Ahmetović.

U Banju Luku je otputovalo 18 igrača, a to su: Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hodžić, Tatar, Resić, Kurdić, Velkoski, Šišić, Halilović i Pidro.

Bordo ekipa će u Banjoj Luci u petak obaviti jedan trening na vještačkoj travi, a utakmica protiv Krupa igra se u subotu sa početkom u 16.30 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.